Prirodno lečenje dijabetesa!

dijabetes lecenje prirodnim putem

Sva tri recepta vrlo se lako prave, a pored toga što regulišu nivo šećera u krvi, odlični su za zdravlje čitavog organizma

Dijabetes jedna od najrasprostranjenjih bolesti u svetu. Održavanje normalnog nivoa šečera u krvi je prvo i najvažnije pravilo za svaku osobu koja pati od ove bolesti, što se obično radi lekovima.

Ali, za najbolje rezultate treba da probate i prirodna rešenja – ova tri veoma efikasna recepta ruskih lekara idealni su za smanjenje šečera u krvi i njegovo održavanje pod kontrolom, ali i celokupno zdravlje!

Popravite vid na prirodan način! OVDE preuzmite recept za magičnu mešavinu ruskog oftamologa!

1. Recept sa renom

Potrebno vam je 1 koren rena dužine oko 20 cm i debljine oko 2 cm, 9 čenova belog luka, sveže kvalitetno pivo i jedna flaša ili tegla zapremine 1 litar, u kojoj ćete čuvati lek.
vrednosti secera u krvi

Priprema: Koren rena temeljno oprati, ali ne ljuštiti. Sitno iseckati i staviti u teglu. Oljuštiti i oprati čenove belog luka. Iseckati i staviti u teglu. Smesu zaliti svežim pivom ( do suženja na flaši), poklopiti ili pokriti nečim i ostaviti na tamnom mestu na 10 dana. Posle 10 dana procediti i uzimati prva 2 dana po 1 kašičicu 2-3 puta dnevno, a svih ostalih dana po 1 supenu kašiku 3 puta dnevno, pre jela.
Ruski lekari veruju da ova mešavina moze „oboriti“ visok šećer u roku od mesec dana i održavati ga pod kontrolom.

2. Recept sa ovasom

Zalijte 50 g zrna ovasa sa 500 ml prokuvane i ohlađene vode. Smesu stavite na tihu vatru, dovedite do ključanja i kuvajte 10-15 minuta. Skinite sa vatre, poklopite i ostavite da odstoji 1 sat. Uzimati 3-4 puta dnevno po pola čaše pre jela, a da bise šećer stabilizovao, potrebno je piti napitak od ovasa 2 do 3 nedelje.

3. Recept sa jajetom
Ovaj recept je najjednostavniji, ali i najzdraviji – umutite 1 jaje, pa u njega iscedite sok od 1 limuna. Smesu dobro promešajte i uzimajte svako jutro na prazan stomak. Ovaj napitak pije se najmanje 2 nedelje.
dijabetes
Source: Regulišite nivo šećera u krvi: 3 recepta ruskih lekara za prirodno lečenje dijabetesa!

Leave a Comment